HOITO- JA ASENNUSOHJEET

Kivitasojen, kvartsitasojen ja taustalaattojen asennusohje

Huolellinen asennustyö on äärimmäisen tärkeää kivitasojen ja muiden kivituotteiden kestävyyden takaamiseksi. Tutustu asennusohjeisiin etukäteen ja tarvittaessa voit kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme. Kivitasojen tai laattojen asennuksen voi tilata myös Ylämaan Graniitin ammattilaisten toteuttamana takuutyönä.

Kivitasojen ja taustalaattojen asennusohje

Hoito-ohjeet kivitasoille ja kvartsitasoille

Normaalikäytössä sekä luonnonkivitasoille että kvartsimateriaaleille riittää puhdistukseen lämmin vesi ja neutraali pesuaine (esim. astianpesuaine). Säännöllisellä puhdistuksella kivitasot ja kvartsipinnat pysyvät kauniina vuodesta toiseen. Mikäli luonnonkivitasossa on mattaharjattu pintakäsittely, noudata tälle käsittelylle tehtyjä hoito-ohjeita. Huomioithan, että marmori on erittäin herkkä ja huokoinen luonnonkivimateriaali, joten suosittelemme erityistä huolellisuutta sekä arkiseen käyttöön että puhdistukseen.

Ylämaan Graniitin Silestone- ja Caesarstone-kvartsitasoille sekä Dekton- ja Lapitec-täyskvartsitasoille on omat hoito-ohjeensa, joita noudattamalla varmistat tasosi kauneuden ja kestävyyden vuosikausiksi.

Asennus- ja hoito-ohje Dekton-, Lapitec- ja Neolith tasot

Asennus- ja hoito-ohje graniittitasot

Asennus- ja hoito-ohje kvartsitasot

Ikitakuu-huoltosopimuksella saat tasojen huoltopalvelut ja hoitotuotteet edullisemmin.
Lue lisää Ikitakuusta >>