KYLPYHUONE JA SAUNA

Mittatilauslaatat ja tasot kosteiden tilojen sisustukseen

Luonnonkivi ja kvartsi ovat kestäviä ja helppohoitoisia vaihtoehtoja kylpyhuoneiden, saunojen ja wc-tilojen sisustukseen. Persoonalliset, asiakkaan toiveiden mukaan valmistetut kivitasot, lattia- tai seinälaatat sekä erilaiset integroidut allasratkaisut ovat Ylämaan Graniitin erikoisosaamista parhaimmillaan. Luonnonkiveä kevyempien kvartsimateriaalien laaja värivalikoima mahdollistaa mittatilaustasojen ja allasratkaisujen lisäksi isot, jopa seinän korkuiset laatat.

Luonnonkivestä saa kauniita yksityiskohtia kylpyhuoneisiin. Tässä luonnonkiveä yhdistetty suihkutilassa kaakelin rinnalle.

Siisti ja kestävä kivipinta saunaan

Luonnonkivi ja kvartsi kestävät hyvin kuumuutta, joten niillä voidaan verhoilla niin kiukaan taustoja kuin seiniä. Sileiden pintojen puhdistus on helppoa ja isotkin laattapinnat voidaan asentaa ns. puskuun ilman isoja saumoja. Luonnonkiveä voi käyttää myös korostusosina perinteisten kaakelipintojen rinnalla.

Tyylikäs kylpyhuone yhdestä materiaalista

Vain mielikuvitus on rajana monipuolisten kvartsi- ja kivimateriaalien sekä Ylämaan Graniitin mittatilaustuotteiden käytössä. Täysintegroitavia allasvaihtoehtoja on useita ja samaa materiaalia voi käyttää niin tasoissa kuin laatoituksissa. Kotikylpyhuoneeseen saa helposti ylellisen ilmeen yhtenäisellä materiaalilla ja isoilla laattapinnoilla. Suunnittelun tueksi voi tarvittaessa tilata kivinäytteet.

Komposiitti- ja teräsaltaita voidaan integroida niin luonnonkivitasoihin kuin kvartsitasoihin. Tutustu Ylämaa-allasratkaisuihin!

Allasratkaisut

Lisää ideoita

Musta allas täysintegroituna Silestone Negro Tebas Suede -tasoon.