PÖYTÄMALLISTO

Haaveissa unelmien ruokapöytä?

Kotimainen design-pöytä toiveidesi mukaan valmistettuna toteutuu Ylämaan Graniitin avulla. Kivimateriaalien monipuolinen käyttö ja sisustuksellisuus pääsevät oikeuksiinsa Ylämaan Graniitin uudessa pöytämallistossa. Ruoka- ja pikkupöytien ajaton ja virtaviivainen design on muotoilija Jaakko Kiviojan kädenjälkeä.

 Mittatilaustyönä valmistettavissa pöytien kaunis muotoilu ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat ilahduttavat arjessa ja materiaalit ovat helppohoitoisia. Halutessasi saat ruokapöydän samasta materiaalista kuin keittiön tasot – tai sohvapöytään samaa kiveä kuin lattialaatoissa tai takkakivissä. Voit myös päivittää nykyisen pöytäsi tilaamalla jalkaosaan uuden mittojen mukaan valmistetun kannen Ylämaan Graniitilta.

Valmiita pöytämallistoja löydät
Ylämaa Shop verkkokaupastamme!

Asiakkaan aiempiin pöydänjalkoihin valmistetun täyskvartsisen pöytälevyn värimalli on Olimpo Dektonin tilausvalikoimasta.

Sohvapöytä, ruokapöytä vai sivupöytä?

Ylämaan Graniitin laaja tasomateriaalivalikoima mahdollistaa lukemattoman määrän tyylikkäitä pöytävaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Kansimuotoja on viisi erilaista, joista saa isoja ja pieniä ruoka- tai sohvapöytiä valitusta jalasta riippuen. Kansimateriaaliksi on saatavilla kaikki Ylämaan vakiomallistojen luonnonkivet, kvartsit ja täyskvartsit. Ylämaan Graniitin pöydät ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka säilyttävät arvonsa.

Verkkokaupastamme löydät suosituimmat pöytämallit ja materiaalit. Tutustu valikoimaan! 

Haluatko designpöydän mittatilaustyönä?

  1. Pöydän käyttötarkoitus: valitse sopiva korkeus (jalkakorkeus 55 cm tai 70 cm).
  2. Muoto ja koko: viisi vaihtoehtoa, jotka soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin.
  3. Valitse tasomateriaali ja vahvuus: vaihtoehtoina kaikki Ylämaan Graniitin vakiomallistossa olevat värimallit. Tason vahvuus 30 mm, 20 mm tai 12 mm materiaalista riippuen.
  4. Valitse jalkojen väri kansilevyyn sopivaksi: kotimaisesta koivusta valmistettu jalkaosa valkoiseksi tai mustaksi maalattuna.
  5. Pyydä tuotteesta hintalaskelma Ylämaan Graniitin asiakaspalvelusta: kivitaso@ylamaangraniitti.fi

Luonnonkivi-, kvartsi- tai täyskvartsitasolla viimeistelty klassinen pöytä valmistetaan Ylämaan Graniitin tehtaalla mittatilaustyönä. 12 mm vahvuisen pöytälevyn alle tehdään tukirakenne. Pöytälevy ja asennusvalmiit jalat toimitetaan irrallaan, ja asiakas ruuvaa jalkaosat kiinni pöytälevyyn.

Lisätietoa räätälöidyistä pöytämalleista saat asiakaspalvelusta
kivitaso@ylamaangraniitti.fi
tai
puh. 05 621 9200

Tutustu eri materiaaleihin

Verkkokauppaan