PALVELUT

Ylämaa Ikitakuu kivituotteille

Ylämaa Ikitakuu on Ylämaan Graniitin tarjoama ainutlaatuinen
huoltotakuusopimus, jolla saat lisäarvoa kivitasollesi ja minimoit
huoltokustannukset. Kotimainen kivitoimittaja on takuulla
turvallinen valinta!

Rekisteröintimaksulla (78 €) saat käyttöösi Ylämaa Ikitakuun edut

  • huoltopaketti veloituksetta (puhdistus- ja suoja-aine,
    ihmesieni sekä huopainen pannunalunen)
  • kaikki kivitason puhdistus- ja suoja-aineet reilulla alennuksella
  • tarvitsemasi huoltotyöt Ylämaa Ikitakuun sopimushintaan.

Ikitakuun saat rekisteröimällä tuotteesi alla olevan tilauslinkin kautta, minkä jälkeen saat sähköpostiisi palvelukuvauksen ja Ikitakuu-laskun. Rekisteröintiin tarvitset kivitilauksesi numeron. Maksettuasi rekisteröintimaksun, saat tilaajalahjaksi huoltopaketin sekä kaikki tarvikkeet ja palvelut alennettuun hintaan.
Huoltotyö- ja tarvikehinnasto (pdf)


Kivinäytteet

Aito kivi on luonnon muovaama yksilöllinen materiaali, joten siinä saattaa esiintyä värieroja myymälässä olevan näytteen ja toimitetun kivierän välillä. Tarvittaessa saat Ylämaan Graniitilta näytteen samasta kivierästä, josta tasosi valmistetaan. Myös eri kvartsimateriaalien ulkonäössä on pientä eräkohtaista vaihtelua luonnon väriaineista ja väripigmenteistä johtuen.

Toimitamme toivotuista tasomateriaaleista veloituksetta 1-2 kpl 100×100 mm kivinäytteitä. Kivimallit lähetetään postitse annettuun osoitteeseen.

TILAA KIVINÄYTE

Kivitasojen mittaus- ja asennuspalvelu

Varmista yksilöllisen kivitasosi mitoitus ja moitteeton asennus Ylämaan Graniitin ammattilaisten avulla. Mikäli olet hankkimassa kivitasoja muutoin kuin keittiökaupan yhteydessä, voit tilata uuden kivitason tai hoitaa kivitasojen vaihdon suoraan Ylämaan Graniitin oman myyntipalvelun kautta. Valtakunnallisen palveluverkoston kautta saat Ylämaan Graniitin kouluttaman ja valtuuttaman kiviammattilaisen huolehtimaan millintarkasta mitoituksesta ja  tuotteen kestävyyden takaavasta asennustyöstä. Muista hyödyntää verotuksen kotitalousvähennys mittaus- ja asennustyön osalta.

Tilaa mittaus- tai asennuspalvelu Ylämaan Graniitin myyntipalvelusta: kivitaso@ylamaangraniitti.fi tai puh. (05) 621 9200.


Kivitasojen suunnitteluohjelma

Ylämaan Graniitin helppokäyttöinen ja havainnollinen TasoAPPsuunnitteluohjelma on hyvä apu keittiön tai kylpyhuoneen uuden kivitason suunnittelussa. Ohjelmassa voi mallintaa myös allas- ja liesiaukotukset sekä vertailla eri kivi- ja kvartsimateriaalien hintoja. Suunnittelun alkuun pääsee syöttämällä tasojen mitat, paikat ja tiedot ohjelmaan. TasoAPP laskee tasojen hinnan valitulla materiaalilla ja piirtää havainnekuvan tasoista. Suunnitelman voi myös tallentaa ohjelmaan.

HUOM. Toistaiseksi TasoApp-suunnitteluohjelma on vain ammattilaisten käytettävissä.

Tilaa tunnukset sähköpostitse, ilmoita samalla Y-tunnuksesi:
minna.lyijynen@ylamaangraniitti.fi