Kivitasovalintoja moderniin hirsitaloon

Rakentaminen on tarkkaa työtä, oli kyseessä iso tai pieni projekti. Etenkin materiaalien valinta voi olla todella vaikeaa. Ylämaan Graniitti oli Kaisa Turusen mielessä, koska hän oli ennenkin kuullut yrityksestämme. Materiaalivalintoja oli jo tehty Kotkan Keittiömaailmassa, mutta Kaisa tutustui tuotteisiin ja toimintaamme myös vierailulla Ylämaan Graniitin tehtaalle. Kaisan kokemuksista voit lukea ”Ylämaalta meidän hirsitaloon” blogista. Tasojen värimateriaaliksi valikoitui kaunis ja elegantti Silestonen Eternal Calacatta Gold. Kaisan mielestä isompi marmorikuviointi oli oivallisempi pari hirsitalolle kuin yksivärinen kvartsi.

Kivimateriaalia löytyy myös Kaisan kodin kylpyhuoneesta ja wc:stä, joissa materiaalina on puhtaan valkoinen, kuvioimaton New Extreme Blanco Zeus. Altaiksi valittiin upeat Armony-altaat, jotka tuovat kylpyhuoneeseen ja WC:hen modernia ilmettä.

Blogissa Kaisa kertoo projektin vaiheista tarkasti ja vastaa moniin kysymyksiin, jotka voivat kiinnostaa kvartsitason omistajaa tai sellaisen suunnittelijaa.

Lisätietoa linkistä:

Kaisa T. Si Moda nettisivut; Ylämaalta meidän hirsitaloon blogi

Kaisa T. Si Moda nettisivut; Hirsitalon tasojen valinta ja asennus blogi

Kaisa T. Si Moda nettisivut; Hirsitalo 2.0 keittiö blogi

Kaisa T. Si Moda nettisivut; Kylpyhuoneen ja wc:n kalusteet blogi

Kaisa T. Si Moda nettisivut; Kvartsitasojen käyttö ja huolto blogi

« Takaisin ajankohtaisiin