Keittiötrendit 2024

Mitä vuoden 2024 keittiötrendit pitävät sisällään?

Tämän vuoden trendeissä korostuvat käytännöllisyys, vastuullisuus, luonnonmateriaalit sekä näyttävät ja lämpimät sävyt.

Käytännöllisyys – keittiötasot ovat keittiön käytetyin kaluste, jonka ääressä vietetään aikaa, tehdään ruokaa ja yleisiä kodin töitä. Erityisesti suuret saarekkeet ja niemekkeet ovat trendissä, jossa on hyvin lasku -ja säilytystilaa. Yhtenä trendinä saarekkeiden ja niemekkeiden osalta voidaan pitää istumatilaa, jonka alle mahtuu baarijakkarat.

Luonnonmateriaalit ja vastuullisuus – erilaiset kivimateriaalit jatkavat suosiotaan, jotka yhdistyvät kauniisti esimerkiksi puun kanssa. Luonnonkivien suosion odotetaan kasvavan. Vakiomallistostamme löytyy niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia luonnonkiviä, joissa yhdistyvät vastuullisuus ja ekologisuus. Vastuullisuuteen voi vaikuttaa valitsemalla kotimaisen valmistajan ja tuotteet.  Luonnonkivi on myös kestävä ja pitkäaikainen materiaali, jonka vuoksi keittiötasoja ei tarvitse uusia jatkuvasti. Kyse on valinnoista, jotka edistävät parempaa tulevaisuutta ja tukevat kotimaista työtä.

Näyttävät ja lämpimät sävyt – keittiötasoissa korostuu lämpimät sekä näyttävät sävyt. Yhtenä trendivärinä voidaan pitää vihreää, johon meiltä löytyy mattapintainen Viehko Ylämaan Vihreä ja kiiltäväpintainen Ylämaan Vihreä.  Viime vuoden rusehtavan sävyt pitävät pintansa myös tänä vuonna.

Kuva: @toinentalo

 

« Takaisin ajankohtaisiin