Arvoisensa kohde vaatii arvoisensa materiaalit

Kivitasot rakennuskohteisiin avaimet käteen -periaattella

Kivi on kova ja kestävä materiaali ja kovuutensa ansiosta myös haastava työstää. Siksi muotoonleikkaukset, upotukset, altaiden integroinnit ja muut työstöt tehdään valmiiksi Ylämaan Graniitin tehtaalla. Mittauksen tekee Ylämaan Graniitin suunnittelija, joten tehtaaltamme toimitetut kivitasot sopivat aina millintarkasti paikalleen.

Ennen kun kivitaso on käyttövalmis, se on leikattu ja työstetty mittojen mukaan, toimitettu turvallisesti asennuspaikalle sekä taitaen asennettu. Näistä jokainen vaihe vaatii omaa erikoisosaamista ja suurta ammattitaitoa, ja lisäksi logistiikan näiden vaiheiden välillä on toimittava.

Tästä syystä kivitasojen toimitus ja asennus rakennuskohtaissa suunnittelusta lopputarkastukseen kannattaa jättää Ylämaan Graniitin vastuulle. Näin saadaan arvokkaalle kivitasolle alusta loppuun ammattitaitoinen toimitusketju. Lisäksi Ylämaan Graniitin myöntämä takuu kattaa myös asennuksen.YLÄMAAN GRANIITTI TAKAA RAKENNUSKOHTEILLE LAADUKKAAN TOIMITUSKETJUN MITTAUKSESTA ASENNUKSEEN.

Esimerkkikohteita

Cosentinon Dekton on arvokohteiden valinta kivimateriaaliksi.

Ylämaan Graniitti on toimittanut kivitasoja lukuisiin isoihin rakennuskohteisiin. Vuoden 2017 aikana olemme olleet mukana mm. seuraavissa kohteissa: As Oy Espoon Niittyhuippu, As Oy Espoon Taitaja, Kvarteret Victoria 2 Helsinki,  As Oy Helsingin Meripihka, As Oy Helsingin Larunportti, As Oy Helsingin Kvartto, As Oy Espoon Calibri, As Oy Espoon Valkean Virittäjä, As Oy Helsingin Sandra, As Oy Helsingin Försti, As Oy Helsingin Parrulaituri, As Oy Hämeenlinnan Rauhanlinna, As Oy Jyväskylän Tampuuri, As Oy Porin Kontio, As Oy Tampereen Posteljooninpuisto, As Oy Helsingin Ariel, As Oy Helsingin Arielinranta, As Oy Helsingin Rio

Keittiötasojen lisäksi Ylämaan Graniitti työstää, toimittaa ja asentaa kivimateriaalit kylpyhuoneisiin ja lattiapintoihin.

Rakennusliike kohteita on toteutettu yhteistyössä rakennusliikkeiden ja kalustevalmistajien kanssa. Apuna tässä on Ylämaan Graniitin  koko maan kattava asennusverkosto.

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ PROJEKTITOIMITUKSISTA RAKENNUSKOHTEISIIN:

 

Jukka Tielinen
Toimitusjohtaja
Tekninen neuvonta
Puh. 05-621 9220
GSM 0500 883 935
E-mail: Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi sähköpostiosoitteen!
Minna Lyijynen
Laskutus
Mittaus- ja asennuspalvelut
Puh. 05-621 9227
E-mail: Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi sähköpostiosoitteen!
Mika Kauppinen
Asennus ja jälkimarkkinointi
Puh. 050 554 9988
E-mail: Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi sähköpostiosoitteen!